Hanstholm
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 20. august 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 20. august 2020

DR1

00:40  

Mord med dr. Blake (5)
Mord med dr. Blake (5) Den årlige begonia-konkurrence kommer tragisk fra start, da hoveddommerens forkullede lig bliver fundet i et drivhus. Politiinspektør Lawson mistænker konkurrencens to største rivaler for at stå bag dommerens død. Dr. Blake er ikke enig. Slår folk virkelig hinanden ihjel over en håndfuld blomster? Eller er der noget mere skummelt på fære?

01:35  

Kystvagten (43:68)
Kystvagten (43:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:20  

Bonderøven 2017 (4)
Bonderøven 2017 (4) Frank er ved at samle ny viden til sit eget selvforsynende landbrug på en rejse til Nepal. Han maler bl.a. korn på med både en hånddrevet og en vanddrevet stenmølle. Og så skal hans nye kurv til ryggen - doko'en - afprøves. I lavlandet, hvor der mangler træ til at fyre med, har nepaleserne lavet et simpelt biogasanlæg, som Frank straks ser muligheder i derhjemme også. Derudover hjælper han med at lave et udendørs ler-komfur, og lærer at bygge spærrefag med kæmpebambus.

02:50  

Hammerslag 2018 (13)
Hammerslag 2018 (13) Fyn er fin! Men hvad skal det koste at bo i første række med udsigt til havet? Det finder vi ud af i aften, når Hammerslag først lægger vejen forbi et sommerhus i Bogense med stor naturgrund ned til stranden. Dernæst går turen til Strib og et spændende dobbelthus ud til Lillebælt, før aftenen slutter i Kerteminde, hvor mæglerne skal gætte prisen på en bolig med 180 graders havudsigt. Vært: Christian Degn

03:35  

Guld i Købstæderne - Herning (3)
Guld i Købstæderne - Herning (3) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det hedens hovedstad Herning. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne skal blandt andet vurdere forstenede dinosaurknogler og opklare, hvem der er kunstneren bag et kæmpe hedemaleri. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Men da sælgeren af to russiske bronzeskulpturer ikke synes, prisen er høj nok, bliver der forhandlet som aldrig før. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante ting og steder, og ender blandt andet op med en meget værdifuld dåse lort.

04:35  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

06:30  

Jagten på Sveriges farligste pyroman (5:6)
Jagten på Sveriges farligste pyroman (5:6) I 2010 overvåger politiet Daggryspyromanen 24 timer i døgnet. Men mandsopdækningen kræver mange ressourcer og er svær at håndtere - og flere gange forvinder han fra politiet. Den 26. oktober 2010 sker det igen. Han ryster politiet af sig, og snart brænder det igen. Daggryspyromanen pågribes og får otte års fængsel for grov brandstiftelse. Anklagere, politi og indbyggere ånder lettet op. Nu håber man, at ti år med påsatte brande nu er slut.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:30  

Det store britiske te-tyveri
Det store britiske te-tyveri I juni 1848 drog botanikeren Robert Fortune fra England til Kina. Han havde fået en livsfarlig, hemmelig mission: find landets bedste te-frø, stjæl dem og send dem til Indien. Storbritannien ville bryde det kinesiske monopol på te, så det britiske imperium selv kunne forsyne sin dybt te-afhængige befolkning. Dette er fortællingen om, hvordan én mands rejse ændrede den globale handelsbalance og gjorde ham til historiens måske første store industrispion og -tyv.

01:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gud hvor godt (6:7)
Gud hvor godt (6:7) Fra nadver til middag med mobilen. Vi ser på selve måltidets betydning i religionen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (30)
Søpapegøjernes ø II (30)

05:15  

Pingu
Pingu

05:20  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (5)
Ramasjang Mysteriet V (5) Joakim har mistet noget meget privat. Hans underbukser er simpelthen blevet stjålet! Men hvilken skurk kan dog finde på at stjæle undertøj? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Heldigvis får han hjælp af Sonja. Men er det nok til at fange underbukse-skurken?

06:00  

Ernest & Celestine (8)
Ernest & Celestine (8)

06:15  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

06:20  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (19)
Gurli Gris III (19) Bedstemor Gris' høns

07:05  

Gurli Gris III (20)
Gurli Gris III (20) Talentdag

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Tøsedrengene og Bamse
Morgensang med Ramasjang | Tøsedrengene og Bamse Der er fuldt hus i studiet i dag, når Silja og Bamse får besøg af Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

07:35  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

08:00  

Oda Omvendt II (4)
Oda Omvendt II (4) Balder har lavet sin egen zapper, så han kan sætte fart i børnene. I børnehaven går Anissa på line og leger cirkus, men Balder vil ikke have det - det står ikke i dagsprogrammet! Anissas mor er for langsom, og derfor hurtig-zapper Balder hende. Nu ryger tempoet i vejret, så hun kan nå det hele på den halve tid. Anissa vil gerne bare lege cirkus og med Oda Omvendts hjælp, får Anissas mor et skud børnetidsmagi, så de sammen kan lege cirkus i ro og mag. Men Oda bliver sur på Balder, over at han har rodet i hendes ting og bygget sin egen hurtig-zapper.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (14)
Vidundervovsen Vaffel (14) Vaffels hundevenner

 
DR1

09:05  

Morgensang
Morgensang Syng dagen godt i gang.

09:20  

Victoria III (4:8)
Victoria III (4:8) Victoria og Albert er på kant, og deres forhold bliver ikke bedre, da Albert tager til Cambridge for at stille op som rektor for universitetet. I London udbryder der kolera. Den excentriske unge læge dr. Snow forsøger at finde ud af, hvordan sygdommen opstår. På et hospital møder Victoria en sygeplejerske ved navn Florence Nightingale, der fortæller hende, at smitten ikke kan være luftbåren.

10:05  

Antikkrejlerne med kendisser (120)
Antikkrejlerne med kendisser (120) Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Antikkrejlerne XIII (9)
Antikkrejlerne XIII (9) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Bøger, der gør en forskel: Jacob Skyggebjergs "Der går min
Bøger, der gør en forskel: Jacob Skyggebjergs "Der går min Folkeskolen er omdrejningspunkt i Jacob Skyggebjergs roman "Der går min klasselærer", hvor skolelæreren Erling bøvler med både følelsesliv og lærergerning i en jysk provinsby i starten af 00'erne. Men hvorfor er skolegården ideel som arena for en roman om følelsesmæssig apati, livsfarlig mobning og en stillestående provinsby? Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne.

09:30  

Husdrømme på Sicilien (1:8)
Husdrømme på Sicilien (1:8) I oktober 2018 køber det svenske par Bill og Marie det forfaldne Palazzo Cirillo i byen Termini Imerese på Sicilien. Nu skal den lyserøde rønne forvandles til deres nye sommerhjem. For at kunne gennemføre projektet for rimelige penge er de nødt til at renovere så meget som muligt selv. Målet er at få huset klar til julen 2019.

09:55  

Husdrømme på Sicilien (2:8)
Husdrømme på Sicilien (2:8) Det er marts 2019, og Bill er taget i forvejen til Sicilien for at sætte gang i renoveringen. Marie og døtrene Ingrid og Solveig følger efter for at hjælpe til og begynder at lære stedet at kende. Imens Bill river ned, vil Marie begynde at møblere huset.

10:25  

Småforbrydere og strissere (1:3)
Småforbrydere og strissere (1:3) I byen Merthyr Tydfil i Wales kender alle hinanden, og strisserne og forbryderne er på fornavn med hinanden. Faktisk er det af og til lidt pinligt, at man tit er i familie med misæderne, siger den vagthavende betjent, Ryan. Derfor er det også narkobetjenten, Rhino, der i den grad kender sine lus på gangen, der tager sagen, da tre knægte har røvet et posthus i en lille landsby. For mon ikke, han kender dem?

11:10  

Småforbrydere og strissere (2:3)
Småforbrydere og strissere (2:3) "Jeg håber bare, han ikke har gjort det" Britisk dokumentar fra 2017. (Valley Cops) I byen Merthyr Tydfil i Wales kender alle hinanden, og strisserne og forbryderne er på fornavn med hinanden. Efter en stribe indbrud er både efterforskeren Mark Jones og lokalsamfundet på jagt efter synderen. Lokalsamfundet bruger de sociale medier og er hurtige til at identificere tyven. Men har de ret?

11:55  

Arkitektens Hjem: Claus Bonderup (3:8)
Arkitektens Hjem: Claus Bonderup (3:8) Eva Harlou besøger arkitekten Claus Bonderup i hans skønne hus i haven i Hune, som han byggede sammen med blomstermaleren Anne Just. Claus Bonderup dyrkede den hvide, minimalistiske arkitektur, de stramme akser og de lange linjer - men da han mødte Anne Just, kom der glød og gavmildhed i hans værk. Sendt første gang 15.03.11

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (3)
Flaskepost fra Stillehavet II (3) Båden kommer! Vi flytter ombord og møder dem, der bor på båden. På markedet skal de sidste ting lige ordnes, og så sejler vi afsted

09:20  

Min lille hund Mester (8)
Min lille hund Mester (8) Thomas og Bibi snakker om at flytte til et andet land og starte et nyt liv. Mester forestiller sig, hvordan et nyt liv ville være. Thomas siger, at det måske kunne være et katteliv i stedet for et hundeliv. Mester bryder sig ikke om tanken om at se ud som en kat, men da han hører at naboens katte får alle de frikadeller de vil, sniger han sig ned i et hjemmelavet kattekostume og henover naboens hegn. Det bliver ikke helt den succes som Mester havde håbet på.

09:27  

Hunden Ib - slukker brandmanden
Hunden Ib - slukker brandmanden

09:30  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

09:45  

Far, mor og bjørn - Syg (6:8)
Far, mor og bjørn - Syg (6:8) Der trænger i den grad til at blive gjort rent i huset! Men netop som de skal i gang med spand og støvsuger, bliver Bruno syg. Signe og Anders pusler om ham, men lige meget hjælper det - lægen må tilkaldes. Hvad fejler den stakkels bjørn dog? Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Peter Lund Madsen og Johan Olsen. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

10:10  

Op og hop (9)
Op og hop (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

10:20  

Junglebogen (24)
Junglebogen (24)

10:30  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

10:45  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Emilia er rigtigt træt af et dumt mumie-fantasimonster, der gemmer sig ude på gangen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

11:20  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så tager Hr. Skæg på vandretur i bjergene og synger en sang om rim.

11:45  

Min oldefars historier - Fisketuren
Min oldefars historier - Fisketuren Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ørentvister kravler ind i dit øre? Tag med Lille Nørd på ørentvist-jagt, og se hvorfor Katrine vil skrumpe Anders i sin magi-maskine.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2017 (5)
Bonderøven 2017 (5) Nu skal tjørnehegnet laves til en ægte walisisk hedgelaying, og det sker ved hjælp af motorsav, egepinde og flettet pil. Frank begynder at realisere sin drøm om en gummivogn. Han vil lave en ny vogn ud af et gammelt rustent vognunderstel. Og så tager han til Fyn for at grave et rimelig stort kastanietræ op og flytte det hjem til Kastaniegården. Der kommer gang i smedjen for første gang. Essen tændes, og der smedes beslag til smedjedørene.

12:40  

Guld i Købstæderne - Herning (4)
Guld i Købstæderne - Herning (4) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det hedens hovedstad Herning. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet vurdere et dåbsfad, der efter sigende har tilhør St. St. Blichers far. Og så skal der sættes pris på et spil bord-kroket fra før 2. Verdenskrig. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Blandt andet forsøger de at købe et maleri af L.A. Rings søn og elev, Ole Ring. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Det fører hende til et kæmpe kunstværk, hvorved kunstneren selv ligger begravet.

13:40  

Hammerslag 2018 (15)
Hammerslag 2018 (15) Flere og flere lader sig lokke af Djurslands idyl og vælger at bytte storbyen ud med landet og naturen. Hold Øst og Vest falder da også pladask for aftenens første ejendom, der ligger i den lille landsby, Enslev, ikke langt fra Grenå. Her følger der både egen fiskesø og orangeri med i prisen. Næste udfordring er et sommerhus på Helgenæs, som har en af halvøens bedste beliggenheder, og så bliver holdene præsenteret for en bolig, der er bygget af tømmer transporteret hele vejen til Djursland fra den anden side af Atlanten. Det er virkelig et syn, der får hold Øst og Vest til at spærre øjnene op. Vært: Christian Degn

14:25  

80 dage til sommerhus (4:6)
80 dage til sommerhus (4:6) Sara og Camilla kæmper med badeværelset, som skulle have været færdigt for længst. Alligevel begynder de at renovere køkkenet, hvor Nancy får en god idé til at lave sine egne, flotte køkkengreb, og Anders' kreative idéer til at hacke et kedeligt standardkøkken falder i god jord.

14:55  

Mord med dr. Blake (9)
Mord med dr. Blake (9) På en travl pub praler en guldgraver højlydt af, at han har fundet guld. Senere samme aften findes han død på bunden af sin mine. Dr. Blake bliver tilkaldt for at undersøge liget, men gerningsstedet udløser smertelige krigsminder for den erfarne læge.

DR2

12:25  

Arkitektens Hjem: Chris Thurlbourne (4:8)
Arkitektens Hjem: Chris Thurlbourne (4:8) Eva Harlou besøger arkitekten Chris Thurlbourne i hans hus i Højbjerg ved Aarhus. Det ligger på en grund fyldt med træer. Det er delvist opført af de træer, som er fældet for at gøre plads til huset, som nærmest fletter fingre med den omgivende natur. Det er et sted med plads til børn og med ekstreme naturoplevelser meget tæt på; fugle, dyr, træer, himmel, skyer, lyn, snestormens tuden og vinternattens mørke. Sendt første gang 22.03.11

12:50  

Arkitektur der deler vandene (4:4) - Fremtidens ikonbyggerie
Arkitektur der deler vandene (4:4) - Fremtidens ikonbyggerie Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nu er det ikke længere nok bare at have ikoner - de nye bygninger skal også være bæredygtige og sociale som et vadehavscenter i Ribe og et kulturhus i Tingbjerg.

13:20  

En statsanklagers død: De afgørende 5 dage
En statsanklagers død: De afgørende 5 dage Alberto Nismans ekskone, dommeren Sandra Arroyo Salgado, afslører, hvad der skete i dagene før Nismans død, herunder hans fremsatte beskyldning mod Cristina Fernández de Kirchner.

14:30  

Hornsleth er død (4:4) - Det frygtløse menneske
Hornsleth er død (4:4) - Det frygtløse menneske Inspireret af møderne med kunstnerne beslutter Hornsleth at sætte alle jetonerne på sort. Han vil lave et værk, hvor han skruer ned for Hornsleth og op for Kristian. Spørgsmålet er bare om han kan holde Hornsleth monstret tilbage?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

12:50  

TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11)
TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11) Hvorfor er dovendyr så dovne? Nyhedsværten Pjuske håber at få svaret, når hun taler med det søvnige dovendyr Paula. Hunden Buller er meget ked af det. Han har nemlig fået stjålet sine kødben af en listig kødbenstyv. Stefan besøger Buller, for at opklare hvem tyven er. Elefanten Elton synger sin egen version af "En elefant kom marcherende" og så er der fundet hele to nye deltagere til Dyrenes MGP, nemlig Gitte og Henning, som synger "Skrål hvis du' en ål".

12:55  

Didrik Drage (8)
Didrik Drage (8)

13:10  

Kika og Bob (21)
Kika og Bob (21) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 3
Det store Ramasjang Mysterie 3 My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

14:00  

Kanonkongen Freja (4:8)
Kanonkongen Freja (4:8) Asger har fødselsdag, men der er ingen fest. For Asgers mor vil ikke have at Asger får slik og sukker. Og når der ikke er søde sager til en fødselsdagsfest, er der ingen der gider komme. Heldigvis har Freja en ide. De kan bare holde fødselsdagfest hjemme hos hende. Der må man nemlig gerne spise slik. De to venner beslutter at holde en udklædnings-fødselsdagsfest og inviterer hele kvarterets unger. Det bliver en fantastisk fest indtil Freja kommer til at sige noget til Asger, der ikke er helt rigtigt. Og pludselig vakler venskabet mellem de to. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:55  

Mord med dr. Blake (10)
Mord med dr. Blake (10) Ballarats første kvindelige læge har hængt sig selv. Sådan ser det i hvert fald ud ved første øjekast. Dr. Blake konstaterer imidlertid hurtigt, at dr. Mahoney var død, allerede inden hendes lig blev hængt op i hospitalets vaskeri. Skal morderen findes blandt hospitalets øvrige ansatte?

16:50  

Victoria III (5:8)
Victoria III (5:8) En irsk mand forsøger at skyde Victoria. Attentatforsøget får Victoria til at besøge Irland som den første britiske monark i hundredvis af år. Hun modtages af glade ansigter, men Albert deler ikke hendes opfattelse af velkomsten. Han tvivler kraftigt på, at kongehuset er så populært blandt irerne, som det ser ud til.

17:35  

En ny begyndelse IV (10:12)
En ny begyndelse IV (10:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

15:00  

For hundrede år siden (1:3) - Støvletramp og arbejdskamp
For hundrede år siden (1:3) - Støvletramp og arbejdskamp Dansk historieserie fra 2018 I 1918 lever alle i skyggen af krig og revolution. Selv i Danmark, der ellers er blevet kaldt 'et lille smørhul'. Der er stor angst for, at verden skal gå under, men også kolossale fremskridt og visioner. I tre programmer fortæller Liv Thomsen om danskernes liv for præcist 100 år siden. Det handler om tidens store kampe for bedre levevilkår og om kunst og kulturkamp. Men det handler også om moden, medierne og menneskenes hverdag. Vi dækker årets gang gennem en række unikke arkivfilm og kommer helt tæt på de store og små begivenheder. Fra januar til december 1918. Sendt første gang 07.11.2018

15:45  

For hundrede år siden (2:3) - I storbyens favn
For hundrede år siden (2:3) - I storbyens favn Dansk historieserie fra 2018 I 1918 er danskerne angrebet af forlystelsessyge. På trods - eller på grund - af tidens store begivenheder og alvor er der voldsom gang i gaderne i de danske byer. Antallet af beværtninger og dansesteder mangedobles. Nye kæmpebiografer og sportsklubber skyder op overalt, magasinpressen har kronede dage og den 8 timers arbejdsdag er lige rundt om hjørnet. Der er mærkbart mere fritid end for tyve år siden. Og det er ikke kun gullaschbaronerne, der fylder biograf- og revysalene ud, men også de jævne danskere. Samtidig er teknologien for alvor ved at ændre hverdagen. Cykler, biler, eldrevne sporvogne, flyvemaskiner øger tempoet, og moderne togstationer som Nørreport i København åbner. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 14.11.2018

16:30  

Disasters engineered eps.1-10
Disasters engineered eps.1-10 Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

17:15  

Disasters engineered eps.1-10
Disasters engineered eps.1-10 Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (42)
Gurli Gris VII (42)

15:15  

Gurli Gris VII (43)
Gurli Gris VII (43)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Det kom fra det ydre rum

16:35  

Paw Patrol (20)
Paw Patrol (20) Vovserne redder en flagermus + Vovserne redder en tand

17:00  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

17:15  

Sofus (1)
Sofus (1) Sofus lander hos Mikkel, der bor på en gård i Danmark. Der er masser af maskiner, en sød hund og mange køer. Mikkel driller sin søster, men ender med at sige undskyld, så de kan lege igen. Sofus laver 'Sofussjov' med Mikkel og dagen slutter med boblebad og en gave fra Mikkel til Sofus.

17:30  

Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13)
Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13) Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

17:50  

Sikker & Søn IV (9)
Sikker & Søn IV (9) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, træner Sikker med bue og pil. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Nak & Æd - en flodhest i Zambia - Redux (8:8)
Nak & Æd - en flodhest i Zambia - Redux (8:8) Denne version er ca. 15 min længere end den oprindelige af "Nak & Æd - en flodhest i Zambia" sendt i sæson 9. De to venner er i Zambia. Her skal Jørgen og Nikolaj have et gigantisk dyr på kornet, det største de nogensinde er gået efter. En flodhest. Men det er ikke uden tøven at de går på jagt, for er det overhovedet i orden at skyde det store dyr, og hvad gør man med alt det kød, hvis det lykkes? Der er meget at tænke over. Ikke mindst fordi alternativet er en abe med meget blå boller.

DR2

18:00  

Det caribiske eventyr (3:3)
Det caribiske eventyr (3:3) Caribien består af tusindvis af øer med tropisk klima, masser af hvide sandstrande omkranset af palmer, og med hver sin historie, kultur og dyreliv. Nicaraguas store kanalprojekt betyder, at nogle vil miste deres forfædres land, mens andre håber på, at kanalen vil bringe økonomisk fremgang til hele landet. Honduras' andenstørste by, San Pedro Sula, har verdens højeste mordrate, mens politiet på den smukke ø, Jamaica, gør, hvad de kan for at udrydde korruption, og i hvert fald nogle af unge, Simon Reeve møder, har fravalgt bandelivet.

19:00  

Chef's Brigade eps.1-6
Chef's Brigade eps.1-6 Efter en udfordrende start i Italien lander de unge kokketalenter i Bergen - en opgående stjerne på den skandinaviske madscene. Her bliver udfordringen at få greb om de lokale fødevarers rene, friske smag og forsøge at tage kampen op med af en af det norske køkkens nye stjerner, Christopher Haatuft, og hans prisbelønnede restaurant.

20:00  

I nationens tjeneste
I nationens tjeneste Dansk dokumentar fra 2017 En historie om terrorhandlinger der gennem 30 år har haft betydning for Danmark. Fra bomberne i København i 1985 og frem til angrebet ved Krudttønden og Synagogen i 2015. En historie fortalt af de embedsmænd og politikere der har siddet med ansvaret for den danske befolknings sikkerhed i de mest afgørende øjeblikke. Hvad var deres reaktion da terroren kom til landet? Instruktion: Carl Otto Dethlefsen og Jonatan Jerichow Sendt første gang 08.02.2017

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (7)
F for får V (7)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (9)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (9)

18:40  

Pyjamasheltene II (12)
Pyjamasheltene II (12)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (22)
Zorro (22) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (22)
Svampebob Firkant VIII (22)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Lægens bord
Lægens bord

21:55  

Råd til corona
Råd til corona Hvad betyder coronakrisen for din pengepung? Find ud af, hvor der er hjælp at få, og hvad du selv kan gøre for at få din økonomi bedst igennem krisen. Nina Munch-Perrin og økonomikorrespondent Casper Schrøder guider.

22:25  

Lewis: Måneskinnet kysser bølgen
Lewis: Måneskinnet kysser bølgen En litteraturprofessor rapporterer, at nogen lusker rundt i hans have, men det eneste, han har af værdi i sit hus, synes at være sjældne bøger. Senere findes en vicevært i dyb spillegæld skudt i kældermagasinerne i Oxfords berømte Bodleian-bibliotek. Snart bliver der begået endnu et mord. Den romantiske digter Shelley og en ung maler med fotografisk hukommelse viser sig være nøglen til mordgådernes løsning. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Dan Reed.

DR2

21:00  

Da Danmark blev flettet sammen (3:4)
Da Danmark blev flettet sammen (3:4) Siden 2. Verdenskrig har vi revet 3.200 km jernbaneskinner op i Danmark - det svarer til en bane herfra og til Marokko. Men inden da var jernbanen datidens fibernet. Alle sogne ville have en togstation - uanset om der var passagerer til en rentabel drift. Men de mange baner efterlod sig smukke spor. Det mest synlige er de 200 stationsbyer, der opstod på blot 40 år i Danmark. De er ret ens opbygget - og ret sjove at gå på opdagelse i.

21:30  

Nul stjerner (5:6) - På provinsferie i Gedser
Nul stjerner (5:6) - På provinsferie i Gedser Hvorfor vil alle til Skagen ? Jan og Morten er i stedet taget til Danmarks sydligste punkt: Gedser. På byens eneste hotel bliver de opvartet med peanutrejer, og senere møder de en passioneret krokodilleejer. Og til at stille sulten? Noget fra en død gris.

22:00  

Alle hader feminister (3:5)
Alle hader feminister (3:5) Er kvinder bare uambitiøse, eller er der faktisk en god grund til at vi ikke stikker næsen frem? Ane har selv oplevet at blive svinet til, for at være kvinde, selvom hun egentligt bare forsøgte at passe sit arbejde. Men kan det være derfor, at kvinder på den ene side, er de bedst uddannede i Danmark, men på den anden side også de mest underrepræsenterede. Og hjælper vi kvinder ved at tie os selv ihjel?

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Kunstnerkolonien i Skagen (1:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (1:6) Men hvad sker der når vi stiller seks af vores store danske billedkunstnere den udfordring at tage til Skagen sammen i to uger for at lave deres egne skagensværker? Cathrine Raben Davidsen, John Kørner og Erik A. Frandsen er blandt de 6 kunstnere der hver især skal skabe deres helt eget Skagensværk. Undervejs skal kunstnerne også blive enige om hvordan de til sidst vil udstille værkerne.

23:35  

De superrige asiater
De superrige asiater Designer brudekjoler, specialfremstillede smykker fra Cartier og blomster for hundredtusindvis af kroner. Lelian Chew er bryllupsplanlægger for de rigeste og mest magtfulde mennesker i Asien. Parrene hun arbejder med bruger millioner af dollars på deres store dag. Og med flere milliardærer i Asien end USA og Europa, har hun nok at se til. Kom med indenfor i denne eksklusive verden af ufattelig rigdom og luksus.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Alene i vildmarken I (3:10)
Alene i vildmarken I (3:10) De første dage er gået og situationen i vildmarken ser meget forskellig ud for deltagerne. Nogle klarer sig rigtig godt, mens andre allerede er mærket af sult, kulde og ensomhed. Se med i dette ekstreme overlevelseseksperiment, hvor 10 danskere er sat af ude i den norske vildmark for at teste, hvor længe vi mennesker kan overleve på egen hånd. I total isolation og med et minimum af hjælpemidler filmer de deres egen kamp mod sulten, kulden, den barske natur og ikke mindst mod dem selv! Målet er at overleve så længe som muligt. Den sidste, der står tilbage vinder...

00:45  

Mord med dr. Blake (6)
Mord med dr. Blake (6) En polsk indvandrer findes død på skofabrikken, hvor han arbejdede. Dødsfaldet sætter dr. Blake på sporet af en række hæslige forbrydelser.

01:40  

Kystvagten (44:68)
Kystvagten (44:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:25  

Bonderøven 2017 (5)
Bonderøven 2017 (5) Nu skal tjørnehegnet laves til en ægte walisisk hedgelaying, og det sker ved hjælp af motorsav, egepinde og flettet pil. Frank begynder at realisere sin drøm om en gummivogn. Han vil lave en ny vogn ud af et gammelt rustent vognunderstel. Og så tager han til Fyn for at grave et rimelig stort kastanietræ op og flytte det hjem til Kastaniegården. Der kommer gang i smedjen for første gang. Essen tændes, og der smedes beslag til smedjedørene.

02:55  

Hammerslag 2018 (14)
Hammerslag 2018 (14) Der er ekstra mange hemmeligheder på programmet i aften, når Hammerslag tager fusen på hold Øst og Vest. Vi byder nemlig på tre boliger til næsten samme pris! Det ved mæglerne naturligvis ikke, og hvor meget kan man så få for den samme pose penge, hvis man skal købe bolig i Aarhus, Randers og Hobro? Vært: Christian Degn

03:40  

Guld i Købstæderne - Herning (4)
Guld i Købstæderne - Herning (4) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det hedens hovedstad Herning. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet vurdere et dåbsfad, der efter sigende har tilhør St. St. Blichers far. Og så skal der sættes pris på et spil bord-kroket fra før 2. Verdenskrig. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Blandt andet forsøger de at købe et maleri af L.A. Rings søn og elev, Ole Ring. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Det fører hende til et kæmpe kunstværk, hvorved kunstneren selv ligger begravet.

DR2

00:30  

Middelhavets navnløse lig
Middelhavets navnløse lig Over 35.000 migranter har mistet livet i deres forsøg på at nå til Europa siden år 2000. Størstedelen af dem er druknet i Middelhavet - verdens dødeligste rute. Her får vi eksklusiv adgang til et hold af retsmedicinske patologer, der forsøger at indetificere de navnløse lig. Hvad sker der med de døde? Og hvad gør familierne for at finde deres forsvundne slægtninge?

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, HANSTHOLM.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0815064601